Sponzorstvo državnega prvenstva 2017

  sponzor-lige-2017

  Sponzorstvo lige LKO 2017

  Sponzoriranje državne lige v lovu krapov z obtežilnikom je odlično marketinško orodje, ki krepi prepoznavnost blagovne znamke in nudi tudi ostale učinke.

  Državna liga v lovu krapov omogoča sponzorju nevsiljiv pristop do ciljne skupine kupcev, osebno navezavo stikov in izmenjavo idej, pogledov in izkušenj. Omogoča takojšnjo povratno informacijo o produktih in storitvah sponzorja, poleg tega je na tekmah dovolj časa za druženje s tekmovalci, funkcionarji in ostalimi ribiči, ki spremljajo ta dogodek.

  Sponzorjem želimo ustvariti popolno okolje za uresničitev komunikacijskih ciljev in jim prek ekskluzivnosti v panogi nuditi maksimalen doprinos k uspešnosti marketinških akcij. Prepričani smo, da boste s sponzoriranjem državne lige v lovu krapov z obtežilnikom okrepili vaš položaj na trgu ter s tem poudarili vaše mesto med vodilnimi podjetji.

  Možnosti za sodelovanje so različne, vsekakor bomo prisluhnili vašim željam in pripravili ponudbo po meri. Za vse na nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

  Aleksander Kolar,
  predsednik podkomisije
   
  Mob: 041 413860