Četrta tekma DP RZS LKO 2014

  Zmagovalne ekipe 4. tekma LKO
  Jun 16

  Četrta tekma DP RZS LKO 2014

  DP RZS LKO 2014

  Četrta tekma – RD Bistrica – akumulacija Mola

  Zadnja, četrta tekma za naslov državnega prvaka RZS v LKO 2014, je potekala v dneh od 13. do 15. jinija 2014 na akumulaciji Mola.  RD Bistrica, izvajalka tekme, je pripravila tekmovalno traso v skladu s Pravili RZS za LKO. Postavitev tekmovalnih boksov, je bila identična, kot na predhodni tekmi in je omogočala ekipam optimalne pogoje za dober ulov. Ugodne vremenske razmere so dobro vplivale na ješčnost rib, zato ni nobena od ekip ostala brez ulova.

  Skupaj je bilo ulovljenih 140 krapov (626,13 kg), povprečna teža 4,47 kg. Tekmovalo je vseh 8 ekip, ki so se potegovale za naslov državnih prvakov v sezoni 2014. Prvo mesto je osvojila ekipa RD Bled 1, drugo mesto ekipa RD Bled 3 in tretje mesto ekipa RD Bistrica 2.

  Rezultati tehtanja

  Ribiška družina Bistrica se je tudi tokrat izkazala kot odlična, kraparjem naklonjena gostiteljica. Člani njihove tekmovalne komisije so poskrbeli, da ni manjkalo tehničnega kadra, kot so sodniki in tehtalci, vsi ulovljeni krapi so bili tehtani v najkrajšem možnem času in vrnjeni nazaj v vodo. Ob zaklučku tekmovanja so za vse sodelujoče tekmovalce in ostale prisotne pripravili pogostitev, kjer ni manjkalo kulinaričnih dobrot.

  [ezcol_1half]

  Termin: 13. do 15. junij 2014
  Izvajalka tekme: RD Bistrica
  Organizator: Ribiška Zveza Slovenije
  Tehniški kader: RD Bistrica
  Glavni sodnik: Zlatko Svenšek
  Delegat: Aleksander Kolar

  [/ezcol_1half]

  [ezcol_1half_end]

  1. mesto RD BLED 1
  2. mesto RD BLED 3
  3. mesto RD BISTRICA 2
  4. mesto RD NOVO MESTO
  5. mesto RD BISTRICA 1
  6. mesto RD KOROŠKA
  7. mesto RD VOGLAJNA
  8. mesto RD SLOV. BISTRICA

  [/ezcol_1half_end]