3. tekma DP RZS LKO 2019

  20 Maj    DP 2019, Liga LKO 2019
  Maj 20

  3. tekma DP RZS LKO 2019

  RD Pesnica / Lenart, Radehova

  • Organizator – Ribiška zveza SlovenijeTPK RZS LKO
  • Izvajalka tekme – Ribiška družina Pesnica/Lenart
  • Glavni sodnik: Milan Rodošek
  • Tehniško osebje: RD Pesnica/Lenart

  Datum: od 17. do 19. maj 2019

  Ribiška družina Pesnica/Lenart je pripravila tekmovalno traso skladno s pravili RZS za LKO. Trasa je bila urejena, vsa tekmovalna mesta so bila postavljena na način, ki je omogočal prosti prehod sprehajalcem in nemoten ribolov tekmovalcem. Za tehtanje ulovljenih rib so poskrbeli člani domače ribiške družine, ki so tudi tokrat skrbno in vestno opravili zaupano opravilo. Glavni sodnik Milan Rodošek, RD Vrhnika, je skrbel za nemoten potek tekmovanja. V času trajanja tekme ni bilo zaznanih nobenih nepravilnosti. Vsi tekmovalci so upoštevali pravila, vsako ulovljeno ribo so oskrbeli in varno hranili v mreži čuvarici do prihoda tehtalcev.

  Najtežji ulovljeni krap, je tehtal 12.125 g, ulovljenih je bilo 42 krapov s povprečno težo 6.415 g. Skupna teža ulova je znašala 269.450 g.  Ulovljene ribe so bile nepoškodovane vrnjene nazaj v vodo v najkrajšem možnem času.

  Zmago na 3. tekmi si je priborila ekipa RD Renče. Drugo uvrščena je bila ekipa RD Pesnica/Lenart, tretje mesto pa je zasedla ekipa RD Voglajna.

  UVRSTITEV EKIP

  Loader Loading...
  EAD Logo Taking too long?

  Reload Reload document
  | Open Open in new tab

  PRENOS